Κωδικός: 30355

Πειράματα με Ανεμογεννήτρια - Moses PhanoMint

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
14,90 €

PhenoMINT - Αυτό σημαίνει: Φαινομενικά πειράματα για περίεργους εξερευνητές σε μαθητές. Μεγάλα θέματα όπως τα μαθηματικά, η επιστήμη των υπολογιστών, οι φυσικές επιστήμες και η τεχνολογία διδάσκονται εύκολα με παιγνιώδη τρόπο. Μέσα από την ενεργό εμπειρία και τον πειραματισμό, τα παιδιά γνωρίζουν τα επιστημονικά φαινόμενα της καθημερινής μας ζωής – συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου φαινομένου aha.

Η μικρή ανεμογεννήτρια για το σπίτι σας! Με το κιτ ανεμογεννητριών PhenoMINT, τα παιδιά από την ηλικία των 8 ετών μπορούν να βιώσουν το επιστημονικό φαινόμενο της αιολικής ενέργειας. Το κιτ είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και δεν απαιτεί κόλλα. Με αυτόν τον τρόπο, οι μικροί λάτρεις του DIY και του πειραματισμού μπορούν να δοκιμάσουν τα πράγματα εντελώς ελεύθερα. Η ανεμογεννήτρια μεταδίδει την ενέργεια στο σπίτι και κάνει τη λάμπα μέσα να ανάβει. Απλά ρυθμίστε το, δοκιμάστε το και εκπλαγείτε!

Περιέχει: Όλα τα κομμάτια για να φτιάξετε τη μικρή ανεμογεννήτρια και συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με το επιστημονικό φαινόμενο "αιολικής ενέργειας".

Ηλικία από 8 ετών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €