Κωδικός: 00-03390

Κατασκευή - Κουτί Όχημα - 4M

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
15,90 €

Μετάτρεψε ένα κουτί σε έξυπνη οικολογική μηχανή! Φτιάξε ένα αγωνιστικό όχημα και δες το να κινείται. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε σημαντικές πληροφορίες για την τριβή.

Τρόπος Λειτουργίας:
Όταν ανοίγετε τον διακόπτη του οχήματος, δημιουργείται ένα «κύκλωμα», το οποίο συνδέει την μπαταρία με τον ηλεκτρικό κινητήρα που βρίσκεται μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Η ηλεκτρική ενέργεια ρέει από την μπαταρία στον κινητήρα και μετατρέπεται σε μία περιστρεφόμενη κινητική δύναμη. Η κινητική δύναμη του άξονα του κινητήρα γυρίζει με πολύ γρήγορη ταχύτητα. Μέσα στο κιβώτιο ταχυτήτων, ο κινητήρας γυρίζει μία ομάδα γραναζιών, τα οποία ελαττώνουν την ταχύτητα και αυξάνουν την ενέργεια της μηχανικής δύναμης του κινητήρα. Ο κύριος άξονας του οχήματος γυρίζει δύο μεγάλους τροχούς, οι οποίοι κάνουν το όχημα να κινηθεί προς τα μπροστά καθώς περιστρέφονται.

Περιεχόμενα: κάλυμμα μπαταρίας και μοτέρ, 6 βίδες, 2 άξονες, 1 άρθρωση, 4 ρόδες, το κουτί που το χρησιμοποιείτε σαν σώμα καθώς και διακόσμηση για το κουτί.

Σημείωση: Απαιτούνται αλλά δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη συσκευασία, ένα μικρό κατσαβίδι και 2 μπαταρίες τύπου 1,5 V AAA.

Ηλικία από 5 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €