Μια οικογένεια που αγαπούσε τα βιβλία

Αυτή την ανάμνηση έχω από τα παιδικά μου χρόνια.

Μια οικογένεια που αγαπούσε τα βιβλία. Όχι όλα τα βιβλία, αλλά αυτά που ακολουθούσαν τη ‘’γραμμή’’ της οικογένειας: την αισθητική, τις αξίες, τις εμπειρίες, τις φοβίες και τις απολαύσεις, τα κεκτημένα μας.

Όταν ανοίξαμε με την οικογένειά μου το μικρό μας παιδικό βιβλιοπωλείο, αυτό θέλαμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Να επικεντρωθούμε σε αυτά που μας γεμίζουν.

Το μεγαλύτερο ευτύχημα ήταν ότι γνωρίσαμε ξανά στην ενήλικη ζωή μας το παιδικό βιβλίο και την εξέλιξή του. Και συνεχίζουμε να επιλέγουμε αυτά που καταφέρνουν να μας συγκινούν.

Στην πορεία ήρθαμε σε επαφή με την δημιουργική απασχόληση, το ποιοτικό παιχνίδι, την αγορά της γραφικής ύλης. Και μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια κάναμε λάθη, δοκιμάσαμε διαφορετικούς δρόμους, αμφιταλαντευτήκαμε πολλές φορές αλλά βγήκαμε πιο συνειδητοποιημένοι και κατά μια έννοια σοφότεροι.

Αυτή την κατάκτηση θέλουμε να μοιραστούμε και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε στην ποικιλία, στις μεγάλες λίστες προϊόντων, στα απεριόριστα είδη ενός βιβλιοπωλείου, ωστόσο εξακολουθούμε να στρεφόμαστε προς την ποιότητα και την επιλεγμένη τοποθέτηση, ακριβώς όπως κάνουμε και στο φυσικό μας κατάστημα.

Πεποίθησή μας είναι πως ένα μικρό βιβλιοπωλείο, ένα βιβλιοπωλείο της γειτονιάς-όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε- είναι σταθερά και ξεκάθαρα προσωποκεντρικό.

Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό είναι η πηγή της ενέργειας, η χαμογελαστή καλημέρα, η πρόταση που απευθύνεται σε σένα, η φιλόξενη υποδοχή και η προσωπική εξυπηρέτηση.

Αυτούς τους ανθρώπους θα βρεις πίσω από το μικρό μας βιβλιοπωλείο: τη Δήμητρα, τον Σταύρο, τη Μαρία, την Αντιγόνη και την Ηλέκτρα.

Και όλη αυτή η οικογένεια σε καλωσορίζει σε ένα ακόμη «παιδί»της, το ηλεκτρονικό της βιβλιοπωλείο.

Δήμητρα Χαρατσίδου

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €