Κωδικός: 903080

Η Πρώτη μου Κωδικοποίηση: Ranger & Zip - Learning Resources

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
60,80 €

Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά (STEM)! Γνωρίστε τα Coding Critters: οι πρώτοι φίλοι σας στην κωδικοποίηση! Αυτά τα παιχνιδιάρικα κουταβάκια διδάσκουν πρώιμες έννοιες του STEM μέσω του προγραμματισμού και του παιχνιδιού! Τα παιδιά προγραμματίζουν μαζί με τα περιπετειώδη κατοικίδια σκυλάκια τους, και βοηθούν τον γενναίο Ranger και τον σκανταλιάρη Zip να κάνουν μια αξέχαστη περιπέτεια! Με τις πολλές προκλήσεις κωδικοποίησης που περιέχονται-μπορείτε να προγραμματίσετε τον Ranger να παίξει κρυφτό, να πιάσει την μπάλα από την τραμπάλα, ή να πιάσει τον Zip μετά το παιχνίδι του στην τσουλήθρα; Επιπλέον εκτός από το να ακολουθείτε τις προκλήσεις κωδικοποίησης του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα σκυλάκια για να σχεδιάσετε τα δικά σας κωδικοποιημένα παιχνίδια και πολλά άλλα!

Χαρακτηριστικά:
- Προγραμματισμός χωρίς την χρήση οθόνης.
- Εισάγει την βασική κωδικοποίηση για παιδιά από 4 και πάνω.
- Πατήστε τα κουμπιά κατεύθυνσης στο πίσω μέρος του σκύλου για να εισάγετε μια ακολουθία οδηγιών μέχρι 30 βήματα.
- Ένα βήμα είναι περίπου 10.2 εκατοστά.
- Πατήστε τη μύτη του Ranger για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Play, όπου μπορείτε να ταΐσετε, να χαϊδέψετε και να φροντίσετε το νέο σας κατοικίδιο ρομπότ.
- Μπορείτε ακόμα και να τον κάνετε να χορέψει και να τραγουδήσει ένα τραγούδι!

Περιλαμβάνει: Πλήρες χρωματιστό βιβλίο με ιστορίες, 10 κάρτες κωδικοποίησης, 3 σετ διακόσμησης από χαρτόνι, Παιχνίδια για τα κουταβάκια – τσουλήθρα, σπίτι, μπάλα, τραμπάλα, Πολύγλωσσος οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Σημείωση: Απαιτούνται 3 μπαταρίες AAA – δεν συμπεριλαμβάνονται.

Διαστάσεις: 7  x 10.2 εκ.

Ηλικία από 4 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €