Κωδικός: 05131

Explore & Discover: Dino Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
16,80 €

Οι νέοι επίδοξοι επιστήμονες μπορούν να σκάψουν και να ξεθάψουν ένα εντυπωσιακό απολίθωμα δεινοσαύρου, να πειραματιστούν με το κεχριμπαρένιο slime, να δημιουργήσουν πατημασιές δεινοσαύρων και να ανακαλύψουν τα πάντα για τα μοναδικά αυτά προϊστορικά πλάσματα. Στο «Dino Lab» περιλαμβάνονται 3 διασκεδαστικά πειράματα.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: Πέτρα ανασκαφής, εργαλεία ανασκαφής, προστατευτικά γυαλιά παιχνιδιού, κεχριμπαρένιο slime με δεινόσαυρο, πηλός που στεγνώνει στον αέρα, καλούπι ιχνών δεινοσαύρου, φύλλο με αυτοκόλλητα κι εγχειρίδιο οδηγιών 16 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €