Κωδικός: 05113

Explore & Discover: Space Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
27,80 €

Οι μικροί επιστήμονες μπορούν να φτιάξουν μοντέλα αστερισμών που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, να κατασκευάσουν το δικό τους τηλεσκόπιο και να εκτοξεύσουν το δικό τους πύραυλο. Μπορούν να πειραματιστούν με το φαινόμενο της σκιάς, να φτιάξουν διαστημικό slime και να δημιουργήσουν ένα μικρό ηλιακό σύστημα μες το δωμάτιό τους. Στο «Space Lab» περιλαμβάνονται 12 διασκεδαστικά πειράματα..

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: 22 φωσφορίζοντα αστέρια, 46 φωσφορίζοντες υποδοχείς, 10 καλαμάκια με αστερισμούς, πύραυλο και πτερύγια, κωνική μύτη, ελαστικό πώμα, βαλβίδα, σκόνη δημιουργίας slime, 3 φακοί τηλεσκοπίου, 2 χάρτινα καλαμάκια, κολλώδης τσίχλα, καρφίτσα διαχωρισμού, πλαστικό φύλλο, οδηγός αστερισμών σε μέγεθος Α3, εκτυπωμένες κάρτες, φωσφορίζοντα αυτοκόλλητα πλανητών, φύλλο αυτοκόλλητων, σημειωματάριο κι εγχειρίδιο οδηγιών 24 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €