Κωδικός: 00-03908

Κατασκευή - Όχημα Ποντικοπαγίδα - 4M

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
9,90 €

Κατασκεύασε ένα όχημα ποντικοπαγίδα! Δες το να κινείται με τη βοήθεια ενός καταπέλτη. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μηχανικής για να μοιραστείς με τους φίλους σου. Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε συναρπαστικές πληροφορίες για τα ελατήρια.

Τρόπος Λειτουργίας:
Η μπροστινή βάση είναι μια ποντικοπαγίδα όπου μερικά κομμάτια έχουν αφαιρεθεί. Περιέχει ένα συσπειρωμένο ελατήριο. Όταν περιστρέφεται ο σπάγκος, ο βραχίονας στο ελατήριο περιστρέφεται και το ελατήριο γίνεται πιο σφιχτά συσπειρωμένο. Όταν απελευθερώνεται το όχημα, το ελατήριο ξετυλίγεται πάλι, τραβώντας τον σπάγκο και περιστρέφοντας τον κύλινδρο και τις ρόδες. Το ελατήριο λειτουργεί σαν μια συσκευή ελαστικής ενέργειας. Όταν σηκώνεται ο βραχίονας, χρησιμοποιείται ενέργεια για να συσπειρωθεί το ελατήριο. Η ενέργεια αποθηκεύεται στο ελατήριο. Όταν απελευθερώνεται το όχημα, αυτή η ενέργεια απελευθερώνεται σιγά-σιγά και μετατρέπεται σε κινητική ενέργεια.

Περιεχόμενα: Μπροστινή βάση (στενή) με ελατήριο και εγκατεστημένο πλαίσιο καλωδίου x1, Πίσω βάση (πλατιά) με άξονα και εγκατεστημένο κύλινδρο περιστροφής x1, Αφρώδες αυτοκόλλητο x1, Βίδες, σετ θήκης καπακιού βραχίονα (βάση και κάλυμμα) x1, Σετ θήκης υποδοχής βραχίονα (βάση και κάλυμμα) x1, Κοντός άξονας x1, Σπάγκος x1, Μικρές ρόδες x4, Συνδετικοί ράβδοι x2, Βραχίονας περιστροφής x1, Μεγάλες ρόδες x4.

Σημείωση: Απαιτούνται αλλά δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη συσκευασία, ένα μικρό κατσαβίδι.

Ηλικία από 5 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €