Κωδικός: 04867

Explore & Discover: Glow Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
27,80 €

Πειραματιστείτε με glow sticks, κατασκευάστε μια τρελόμπαλα που φωσφορίζει στο σκοτάδι και πλάστε ένα γλοιώδες έντομο που λάμπει. Φτιάξτε γυαλιά λάμψης και διαβάστε τα κρυφά μηνύματα που είναι γραμμένα με το αόρατο μελάνι. Στο «Glow Lab» περιλαμβάνονται 11 διασκεδαστικά πειράματα.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: 22 glow sticks, 13 υποδοχείς, στυλό UV και φακός black light με υπεριώδη ακτίνα, καλούπι για τη δημιουργία μπάλας, 3 σακουλάκια με σκόνη δημιουργίας τρελόμπαλων, κάψουλα LED, σκόνη για τη δημιουργία slime, δοχείο, καλούπι για τη δημιουργία ζουζουνιού, 2 ματάκια, 15 αστεράκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, κολλώδης τσίχλα, πλαστικό ποτήρι, 4 ξυλάκια γλειφιτζουριών, εκτυπωμένες κάρτες, φύλλο με αυτοκόλλητα, σημειωματάριο κι εγχειρίδιο οδηγιών 24 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €