Κωδικός: 959006

Φτιάχνω Ρομπότ Δεινόσαυρο: T-Rex (Dual Mode Control) - CaDa

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
74,80 €

O συναρπαστικός ρομπότ Δεινόσαυρος Tyrannosaurus Rex – Dual Mode Control λειτουργεί με δυο τρόπους:

Μπορείτε να τον προγραμματίσετε και να του δώσετε εντολές μέσω του κινητού ή του τάμπλετ σας (Αndroid / IOS) ή να το λειτουργήσετε και ως τηλεκατευθυνόμενο με το χειριστήριο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Ένα φανταστικό δώρο για τα παιδιά που τους δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο κόσμο του προγραμματισμού και του STEM! Μπείτε στον μαγικό κόσμο των δεινοσαύρων καθώς μαθαίνετε να προγραμματίζετε και να τηλεκατευθυνετε τον δεινόσαυρο σας διασκεδάζοντας. Η τελική κατασκευή έχει πολλά κινητά μέρη σε ολόκληρο το σώμα και υποστηρίζει τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου ή τον προγραμματισμό του παιχνιδιού, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα αναπαραγωγής και επεκτάσιμης λειτουργίας του και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών.

Χαρακτηριστικά:
- Λειτουργία διπλής λειτουργίας: με τηλεχειριστήριο 2.4G+Bluetooth APP, το οποίο μπορεί να ελέγξει τη λειτουργία περπατήματος προς τα εμπρός, προς τα πίσω, της αριστερής στροφής, της δεξιάς στροφής κ.λπ.
- Το παιχνίδι γραφικού προγραμματισμού Scratch και τα πολλά παιχνίδια, όπως ο έλεγχος APP για κινητά, μπορούν να πραγματοποιήσουν λειτουργία διεπαφής τηλεχειριστηρίου, γυροσκοπίου, σχεδιασμού διαδρομής κ.λπ.
- Πληροφορίες μπαταρίας πλαισίου τηλεχειριστηρίου: JV9032 κάτω / μπαταρία AA 1,5 V x 3 (η μπαταρία δεν περιλαμβάνεται).
- Τηλεχειριστήριο και πληροφορίες μπαταρίας: Τηλεχειριστήριο JV8026/μπαταρία AAA 1,5 V x 2 (η μπαταρία δεν περιλαμβάνεται).
- Απόσταση τηλεχειριστηρίου: ≥25μ.
- Μέγιστη ταχύτητα : 5.7KM/H.
- Ακτίνα στροφής: ≤1m.
- Γραμμικότητα: ≤0.6m.
- Απαιτήσεις εγκατάστασης εφαρμογής: Το σύστημα iOS απαιτεί έκδοση 13.0 και νεότερη, ενώ το σύστημα Android απαιτεί έκδοση 8.0 και νεότερη.

Διαστάσεις Ρομπότ: 44x18.5x21 εκ.

Περιλαμβάνει: 701 κομμάτια και αναλυτικές οδηγίες.

Ηλικία από 6 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €