Κωδικός: 407065

Electricity & Magnetism (10 Μοντέλα) - Gigo

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
77,80 €

Συναρμολόγηση 10 μοντέλων και 7 πειράματα που αποδεικνύουν το μαγικό κόσμο του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού! Το πακέτο προσφέρει διασκέδαση και hands-on οικοδόμηση εμπειριών που εμπνέουν τα παιδιά να μάθουν από τις βασικές έννοιες μέχρι τις διάφορες μηχανικές συσκευές. Μπορείτε να κατασκευάσετε ρόδα λούνα παρκ, κύκλωμα οπτικής ψευδαίσθησης, λούνα παρκ ταλάντευσης, ηλεκτρικό παιχνίδι λαβύρινθου, φάρο, ελικόπτερο διάσωσης, παιχνίδι ψαρέματος, παιχνίδι με εκτόξευση μπάλας και τερματοφύλακα, αυτοκίνητο, ιπτάμενη προπέλα κ.α. Ο ηλεκτρομαγνητισμός, ή ηλεκτρομαγνητική δύναμη ή ηλεκτρομαγνητική αλληλεπίδραση είναι μία από τις τέσσερις θεμελιώδεις δυνάμεις της φυσικής που περιγράφονται από το καθιερωμένο πρότυπο, και μελετά τα φαινόμενα που απορρέουν από το ηλεκτρικό φορτίο των σωματιδίων και από την αλληλεπίδραση των ηλεκτρικών με τα μαγνητικά πεδία. Η θεμελιώδης αυτή δύναμη επιτρέπει την κατανόηση πολλών φυσικών φαινομένων όπως ο ηλεκτρισμός, ο μαγνητισμός, και το φως, και αποτελεί το πρώτο δείγμα ενοποίησης δύο διαφορετικών δυνάμεων -του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού- στη φυσική.

Ο ηλεκτρομαγνητισμός αποτελεί την βάση σημαντικών τεχνολογικών τομέων όπως η θεωρία κυκλωμάτων, της ηλεκτρολογικής μηχανικής, και της ηλεκτρονικής.

Χαρακτηριστικά:
- Περιλαμβάνει 10 μοντέλα που επιτρέπουν στα παιδιά να μάθουν τους θεμελιώδεις νόμους του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού.
- Με αυτό το κιτ τα παιδιά θα μάθουν εφαρμογές της φυσικής στο πραγματικό κόσμο.
- Χρειάζεται 2 μπαταρίες AA / LR6 (δεν συμπεριλαμβάνονται).

Περιλαμβάνει: 10 μοντέλα, 110 τεμάχια και 52 σελίδες βιβλιαράκι οδηγιών.

Ηλικία από 8 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €