Κωδικός: 30321

Πύραυλος πίεσης αέρα - PhanoMint - Moses

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
17,95 €

PhenoMINT - Αυτό σημαίνει: Πειράματα που περιέχονται σε μεγάλους θεματικούς τομείς όπως τα μαθηματικά, η πληροφορική, οι φυσικές επιστήμες και η τεχνολογία μεταφέρονται με παιχνιδιάρικο και εύκολο τρόπο. Μέσα από την ενεργό εμπειρία και τον πειραματισμό, τα παιδιά φτάνουν στο βάθος των επιστημονικών φαινομένων της καθημερινότητάς μας!

Ψηλά με γεμάτο ατμό! Με τους πυραύλους πίεσης αέρα PhenoMINT, τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν τα ίδια τα βασικά στοιχεία της πυραυλικής πρόωσης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς η πίεση του αέρα που δημιουργείται πατώντας το μαξιλάρι αέρα προκαλεί την απογείωση των τριών πολύχρωμων πυραύλων από την εξέδρα εκτόξευσης. Έτσι, τα παιδιά όχι μόνο διασκεδάζουν συναρπαστικά, αλλά μαθαίνουν επίσης πολλά για τις φυσικές αρχές των πυραύλων χάρη στις πληροφορίες που εσωκλείονται, για παράδειγμα πώς η ανάκρουση αερίου μετακινεί πραγματικούς πυραύλους μέσω της ώθησης.

Περιέχει: 3 πολύχρωμες, ελαφριές ρουκέτες πίεσης αέρα και 1 εξέδρα εκτόξευσης με μαξιλάρι αέρα καθώς και συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές αρχές ενός πυραύλου μέσα στη συσκευασία!

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top