Κωδικός: 05005

Explore & Discover: Body Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
27,80 €

Οι νεαροί γιατροί μπορούν να ακούσουν τον καρδιακό παλμό τους, να μετρήσουν τον αέρα στους πνεύμονές τους αλλά και να δοκιμάσουν τη μυϊκή τους δύναμη. Μπορούν να ανακαλύψουν την αντοχή των μαλλιών τους, να αναλύσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα καθώς και να μάθουν για τα ωφέλιμα ή τα επιβλαβή βακτήρια που υπάρχουν στο δέρμα μας. Στο «Body Lab» περιλαμβάνονται 14 διασκεδαστικά πειράματα.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: Στηθοσκόπιο, 2 τρυβλία καλλιέργειας πετρί, γάντια, 2 μπατονέτες, φτερό, μεζούρα, σύριγγα, ζελατίνη φυτικής προέλευσης, σωλήνας, καλαμάκι, ταμπόν μελάνης για δακτυλικά αποτυπώματα, φύλλα ταυτότητας ID, μεγεθυντικός φακός, 5 ξυλάκια, 2 λαστιχάκια, 2 σακουλάκια με κλείσιμο, επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα οργάνων και κόκκαλων, κάρτα σκελετικού συστήματος, κάρτα οργάνων, εκτυπωμένες κάρτες, σημειωματάριο και εγχειρίδιο οδηγιών 32 σελίδων στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €