Κωδικός: 05503

Explore & Discover: Power Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
16,80 €

Μάθετε τις θεμελιώδεις δυνάμεις της φυσικής, που εξουσιάζουν τον κόσμο μας αλλά και το πώς η φύση μπορεί να μας βοηθήσει να φωτίσουμε το σπίτι μας χρησιμοποιώντας ηλιακή και αιολική ενέργεια αλλά και με τη συλλογή βιοαερίου από τα τρόφιμα. Στο «Power Lab» περιλαμβάνονται 3 διασκεδαστικά πειράματα.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: Ηλιακό πάνελ με καλώδια, κινητήρας με καλώδια, προ-ενσύρματο LED, προπέλα, κομμάτια ξύλινου ανεμόμυλου, ταινία χαλκού, μπαλόνι, λευκή κόλλα, χάρτινα κομμάτια σπιτιού που ανάβουν, εκτυπωμένα χάρτινα κομμάτια, φύλλο με αυτοκόλλητα κι εγχειρίδιο οδηγιών 16 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €