Κωδικός: 04861

Explore & Discover: Science Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
27,80 €

Οι μικροί επιστήμονες μπορούν να κατασκευάσουν ένα φάντασμα που αιωρείται, να δοκιμάσουν ένα καλειδοσκόπιο και να φτιάξουν μια τρελόμπαλα που αναπηδά. Μπορούν να ανακαλύψουν πώς είναι δυνατόν να στοιβάξουμε υγρά που θα δημιουργήσουν τρεχούμενη λάβα! Στο «Science Lab» περιλαμβάνονται 20 διασκεδαστικά πειράματα.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: 3 δοκιμαστικοί σωλήνες με βάση τοποθέτησης, προστατευτικά γυαλιά παιχνιδιού, καλούπι για μπάλα αναπήδησης, 3 σακουλάκια με υλικό για μπάλες αναπήδησης, μεγεθυντικός φακός, σβούρα, γλίτσα, 3 σακουλάκια με χρωστική βαφή τροφίμων, τρυβλίο καλλιέργειας πετρί, πιπέτα, χωνί, κλίμακα μέτρησης pH, πεχαμετρικό χαρτί, εκτυπωμένες κάρτες, χαρτομάντηλα, 2 μπαλόνια, 3 στικ ανάμειξης, 3 μπατονέτες με βαμβάκι, 2 λαστιχάκια, συνδετήρας, σημειωματάριο, φύλλο με αυτοκόλλητα κι εγχειρίδιο οδηγιών 32 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €