Κωδικός: 04864

Explore & Discover: Rainbow Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
27,80 €

Δημιουργήστε ένα ουράνιο τόξο μέσα σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα και δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια, χρησιμοποιώντας τα πολύχρωμα γυαλιά ουράνιου τόξου. Στο «Rainbow Lab» περιλαμβάνονται 12 διασκεδαστικά πειράματα με το φως.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: 3 δοκιμαστικοί σωλήνες με βάση τοποθέτησης, προστατευτικά γυαλιά παιχνιδιού, παλέτα ανάμειξης χρωμάτων, πιπέτα, πολυακρυλικοί κρύσταλλοι καλίου, 3 σακουλάκια με χρωστική βαφή τροφίμων, γυαλιά ουράνιου τόξου, 3 πλαστικά ποτήρια, διηθητικό χαρτί, πλαστικός καθρέπτης, στικ ανάδευσης, πλαστική σέσουλα, φύλλο αυτοκόλλητων, σημειωματάριο κι εγχειρίδιο οδηγιών 24 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €