Κωδικός: 04930

Explore & Discover: Magnetic Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
27,80 €

Οδηγήστε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο χωρίς να το αγγίξετε, παράγετε αστείους ήχους κροταλία και εκτελέστε ένα εντυπωσιακό κόλπο αιώρησης. Σχεδιάστε λαβυρίνθους για μπίλιες και φτιάξτε, σαχλά τριχωτά πρόσωπα με ρινίσματα σιδήρου. Στο «Magnetic Lab» περιλαμβάνονται 9 διασκεδαστικά πειράματα.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: Μαγνητική ράβδος, πλαστικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, πόστερ αγωνιστικής πίστας, 4 μαγνητικοί δακτύλιοι, βάση αιώρησης, κάψουλα με ρινίσματα σιδήρου, 2 αυτοκόλλητα προσώπων από βινύλιο, 2 μαγνήτες κροταλίσματος, μαγνητική μπάρα, πίστα λαβυρίνθου, βόλος, φύλλο με αυτοκόλλητα, εκτυπωμένες κάρτες, σημειωματάριο κι εγχειρίδιο οδηγιών 24 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €