Κωδικός: 30344

Πειράματα με Ηλεκτρισμό - Moses PhanoMint

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
19,90 €

PhenoMINT - Αυτό σημαίνει: Φαινομενικά πειράματα για περίεργους εξερευνητές σε μαθητές. Μεγάλα θέματα όπως τα μαθηματικά, η επιστήμη των υπολογιστών, οι φυσικές επιστήμες και η τεχνολογία διδάσκονται εύκολα με παιγνιώδη τρόπο. Μέσα από την ενεργό εμπειρία και τον πειραματισμό, τα παιδιά γνωρίζουν τα επιστημονικά φαινόμενα της καθημερινής μας ζωής – συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου φαινομένου aha.

Τι ακριβώς είναι ο ηλεκτρισμός; Πώς μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας οικολογική μπαταρία; Και πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρικό κύκλωμα; Το έξυπνο κουτί πειράματος σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια απαντά σε αυτές και σε πολλές άλλες ερωτήσεις με συναρπαστικά πειράματα που πρέπει να δοκιμάσετε. Περιλαμβάνεται ένα κιτ με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρικό κύκλωμα χρησιμοποιώντας κομμάτια φρούτων και λαχανικών ή θαλασσινό νερό. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία φωτός, την εμφάνιση της ώρας ή την αναπαραγωγή μιας μελωδίας. Μέσα στη συσκευασία, τα παιδιά θα βρουν επίσης μια λεπτομερή εξήγηση του επιστημονικού φαινομένου «ηλεκτρισμός».

Περιέχει: Μεγάλο σετ πειραματισμού με τον ηλεκτρισμό (6πειράματα) , κύκλωμα, οθόνη ρολογιού, μια μελωδία για το πείραμα, 1 φωτάκι γύρω από ήχους και θορύβους, συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με το επιστημονικό φαινόμενο "ηλεκτρισμός".

Ηλικία από 8 ετών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €