Κωδικός: 460109

Ξύλινο Μαγνητικό Παιχνίδι Δραστηριοτήτων - Τα Ψαράκια - Top Bright

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
24,90 €

Είτε μόνα τους είτε μαζί με τους γονείς τους, ήρθε η ώρα τα παιδιά να πάνε για ψάρεμα με το μαγνητικό καλάμι ψαρέματος. Ένα κλασικό παιχνίδι που βελτιώνει την επιδεξιότητα και τον συντονισμό χεριού-ματιού με παιχνιδιάρικο τρόπο. Μόλις το ψαράκι δαγκώσει ένα από τα χαριτωμένα μαγνητικά καλάμια, κλείνει το στόμα του και τραβάτε το καλάμι με τη μανιβέλα. Χάρη στο μαλακό χαλάκι ως επιφάνεια παιχνιδιού, το παιχνίδι μπορεί να συσκευαστεί σε χρόνο μηδέν και να αποθηκευτεί για εξοικονόμηση χώρου. Αυτό διευκολύνει τους μικρούς ψαράδες να το πάρουν μαζί τους στους παππούδες τους, στους φίλους τους ή και έξω.

Τα ψάρια και τα καλάμια ψαρέματος είναι κατασκευασμένα από βιώσιμο ξύλο FSC και ανθεκτικό πλαστικό για να προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση. Όλα τα χρώματα είναι με βάση το νερό και μη τοξικά. Όλα τα μέρη είναι εύκολο να τα πιάσουν τα χέρια των μικρών παιδιών και έχουν στρογγυλεμένες άκρες.

Περιλαμβάνονται: 2 καλάμια, 1 μικρή μοκέτα με θαλάσσια εκτύπωση και 6 ψαράκια που κλείνουν το στόμα όταν τα πιάσετε με το καλάμι.

Κατάλληλο για 1 έως 2 παίχτες

Ηλικία από 24 μηνών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €