Κωδικός: 05137

Explore & Discover: Bubble Lab - Galt

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
16,80 €

Οι νέοι επίδοξοι επιστήμονες μπορούν να μάθουν πώς να δημιουργούν τεράστιες φυσαλίδες, εντυπωσιακές φυσαλίδες με ιδιαίτερη τρισδιάστατη γεωμετρία, ένα φίδι από φυσαλίδες και να ανακαλύψουν πολλά άλλα συναρπαστικά κόλπα με βάση το νερό. Στο «Bubble Lab» περιλαμβάνονται 7 διασκεδαστικά πειράματα.

Με τη νέα σειρά «Explore and Discover» τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα θαύματα της επιστήμης και να μάθουν για το κόσμο γύρω μας. Όλα τα κιτς περιλαμβάνουν συναρπαστικά πειράματα και συνοδεύονται από ΄ένα πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο εργαστηρίων με οδηγίες και επεξηγήσεις. Απευθύνονται σε ηλικίες από 5 έως 8 ετών και είναι τα ιδανικά παιχνίδια για να εισάγουν τα παιδιά στις έννοιες της S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Mathematics) αλλά και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της επιστημονικής σκέψης.

Περιλαμβάνει: Διάλυμα φυσαλίδων, ραβδί φυσαλίδων, γλυκερίνη, χωνί, 2 ξυλάκια, 12 σύνδεσμοι, 20 επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια, μπαλόνια, λαστιχάκια, κορδόνι, δακτύλιος στεγανοποίησης, εκτυπωμένες κάρτες, φύλλο με αυτοκόλλητα κι εγχειρίδιο οδηγιών 16 σελίδων, στην Αγγλική γλώσσα.

Ηλικία από 6 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €