Κωδικός: 10103-1

Χαμός στο Δάσος - Meeple On Board

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
42,90 €

Το Χαμός στο Δάσος είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι εξερεύνησης δάσους και αντιμετώπισης κλιμακούμενης δυσκολίας εχθρών, με τη χρήση ζαριών, για 1-4 παίκτες. Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των μηχανισμών της τοποθέτησης πλακιδίων, της εξερεύνησης, της ρίψης ζαριών και της καταπολέμησης τεράτων σε ένα πανέμορφα εικονογραφημένο φόντο. Επίσης, διαθέτει δύο τρόπους παιχνιδιού: Το κλασσικό παιχνίδι, που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα στις εξελίξεις, και την καμπάνια, όπου θα βιώσετε μία ιστορία σε διαδοχικά κεφάλαια στον κόσμο του Δάσους. Στο κλασσικό παιχνίδι, οι παίκτες/τριες θα εξερευνήσουν ένα δάσος που θα φτάσει να αποτελείται από πάνω από 20 πλακίδια, διαφορετικά σε κάθε παρτίδα. Στο τέλος κάθε δάσους, θα βρίσκεται ένας τελικός εχθρός τον οποίο οι παίκτες/τριες θα πρέπει να νικήσουν στη μάχη για να κερδίσουν το παιχνίδι!

Κατά τη διάρκεια της φάσης Εξερεύνησης, κάθε παίκτης/τρια, εξορμά στις έως τότε άγνωστες περιοχές του δάσους και του προσθέτει ένα πλακίδιο, κάνοντάς το ολοένα και μεγαλύτερο.

Κατά τη διάρκεια της φάσης Περιπέτειας, κάθε παίκτης/τρια παίζει το χαρακτήρα του/της με τη σειρά. Ο/Η ενεργός/ή παίκτης/τρια ρίχνει 4 ζάρια Ήρωα και τα τοποθετεί στο ταμπλό Ήρωά του/της ώστε να επιλέξει στρατηγικά ποιες ενέργειες θα μπορέσει να πραγματοποιήσει στη σειρά αυτή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ζαριών, οι παίκτες/τριες αποκτούν δικαίωμα για μετακινήσεις, ειδικές ενέργειες και μοναδικές ικανότητες! Οι κάρτες Λαφύρων που αποκτούνται σκοτώνοντας τέρατα ή αλληλεπιδρώντας με τα πλάσματα και τις τοποθεσίες που βρίσκονται στο δάσος θα βοηθήσουν επίσης τους ήρωες στο να φτάσουν τους στόχους τους!

Περιλαμβάνονται: ζάρια, πιόνια καθώς και όλα όσα χρειάζεστε για την καμπάνια ή το κλασικό παιχνίδι, και οδηγίες.

Διάρκεια Παιχνιδιού: 35 - 50 λεπτά.

Τύπος παιχνιδιού: Παρέας, στρατηγικής, σκέψης, συνεργατικό.

Κατάλληλο για 1 έως 4 παίχτες.

Ηλικία από 10 ετών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €