Κωδικός: 903089

Η Πρώτη μου Κωδικοποίηση: Bopper, Hip & Hop - Learning Resources

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
60,80 €

Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά (STEM)! Γνωρίστε τα Coding Critters: οι πρώτοι φίλοι σας στην κωδικοποίηση! Αυτά τα παιχνιδιάρικα κουνελάκια διδάσκουν πρώιμες έννοιες του STEM μέσω του προγραμματισμού και του παιχνιδιού! Τα παιδιά προγραμματίζουν μαζί με τα περιπετειώδη κουνελάκια τους, και βοηθούν τον Bobber με τους φίλους του Hip και Hop να ζήσουν μια αξέχαστη περιπέτεια!! Με τις πολλές προκλήσεις κωδικοποίησης που περιέχονται-μπορείτε να προγραμματίσετε τον Bobber να μαζέψει καρότα στον κήπο, ή να τραβήξει με το καρότσι του τον Hip και τον Hop για ένα ατελείωτο παιχνίδι. Επιπλέον εκτός από το να ακολουθείτε τις προκλήσεις κωδικοποίησης του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κουνελάκια για να σχεδιάσετε τα δικά σας κωδικοποιημένα παιχνίδια και πολλά άλλα!

Χαρακτηριστικά:
- Προγραμματισμός χωρίς την χρήση οθόνης.
- Εισάγει την βασική κωδικοποίηση για παιδιά από 4 και πάνω.
- Πατήστε τα κουμπιά κατεύθυνσης στο πίσω μέρος του σκύλου για να εισάγετε μια ακολουθία οδηγιών μέχρι 30 βήματα.
- Ένα βήμα είναι περίπου 10.2 εκατοστά.
- Πατήστε τη μύτη του Ranger για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Play, όπου μπορείτε να ταΐσετε, να χαϊδέψετε και να φροντίσετε το νέο σας κατοικίδιο ρομπότ.
- Μπορείτε ακόμα και να τον κάνετε να χορέψει και να τραγουδήσει ένα τραγούδι!

Περιλαμβάνει: Πλήρες χρωματιστό βιβλίο με ιστορίες, 10 κάρτες κωδικοποίησης, Τα κουνελάκια Bobber, Hip και Hop – με διάφορα αξεσουάρ για απίθανο παιχνίδι, Πολύγλωσσος οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Σημείωση: Απαιτούνται 3 μπαταρίες AAA – δεν συμπεριλαμβάνονται.

Διαστάσεις: 13 x 5 εκ.

Ηλικία από 4 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €