Κωδικός: 900949

Μαθηματικές δραστηριότητες: Αριθμοκυβάκια (1-10) - Learning Resources

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
38,70 €

Αυτό το σετ έχει όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά για να κατανοήσουν τους αριθμούς από το ένα έως το δέκα με όλους τους διαφορετικούς τρόπους. Τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με 30 μαθηματικές δραστηριότητες και παίζοντας να μάθουν να μετράνε, να προσθέτουν να αφαιρούν, να διαιρούν και να πολλαπλασιάζουν.

Γνωρίστε τα Numberblocks! (αριθμοκυβακια)Τώρα τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες Numberblocks από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, χρησιμοποιώντας τους βραβευμένους κύβους MathLink, να ακολουθήσουν τις 30 πρακτικές δραστηριότητες που περιέχονται στον οδηγό και να παίξουν ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν! Το σετ αυτό ζωντανεύει τα Numberblocks καθώς τα παιδιά βλέπουν πώς λειτουργούν οι αριθμοί και αποκτούν βασικές δεξιότητες μαθηματικών πρώιμης εκμάθησης μέσω της πρακτικής ανακάλυψης και παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά:
- Περιλαμβάνει ό,τι χρειάζονται τα παιδιά για να δημιουργήσουν τους χαρακτήρες Numberblocks από το 1 έως 10 σε διάφορες μορφές.
- Σετ Κύβοι MathLink® Numberblocks 1-10 είναι ιδανικό για την εκμάθηση μαθηματικών στην τάξη ή στο σπίτι.
- Οι 30 δραστηριότητες στις 15 κάρτες δραστηριοτήτων γράφω-σβήνω κάνουν με διασκεδαστικούς τρόπους τα παιδιά να θέλουν να χρησιμοποιούν το MathLink Cubes για να αναπτύξουν πρώιμες δεξιότητες μαθηματικών. Οι δραστηριότητες έχουν επιλεχθεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αναγνωρίσουν τους αριθμούς, να μάθουν να μετρούν, να προσθέτουν και να αφαιρούν, να ανακαλύπτουν τη διαίρεση και τον πολλαπλασιασμό και να αναπτύσσουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.
- Οι κύβοι MathLink είναι ανθεκτικοί κύβοι που μπορούν εύκολα να στοιβαχθούν, να συνδεθούν και να στρίψουν ιδανικοί για τα μικρά χεράκια.
- Οι κύβοι έχουν διαστάσεις 2cm, οι κάρτες χαρακτήρων 7.5cm L x 10cm W, και οι κάρτες δραστηριοτήτων 21.5cm W x 14cm W.

Περιλαμβάνει: 100 Numberblocks MathLink Cubes, 59 faceplates, 54 αυτοκόλλητα, 11 Numberlings, 11 κάρτες χαρακτήρων, 15 κάρτες δραστηριοτήτων γράφω-σβήνω διπλής όψης, 1 βάση για το μηδέν και έναν πολύγλωσσο οδηγό δραστηριοτήτων.

Ηλικία από 3 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €