Κωδικός: 00-04907

Steam: Κατασκευή Μουσικό Κύκλωμα - 4M

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
19,90 €

Δημιούργησε τα δικά σου ενδιαφέροντα κυκλώματα και παίξε διαφορετικές μελωδίες κάνοντας τους δικές σου πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις! Διάβασε τα ψυχαγωγικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στις οδηγίες και μάθε συναρπαστικές πληροφορίες για τα τους καλούς αγωγούς του ηλεκτρισμού.

Τρόπος Λειτουργίας:
Ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός μουσικής ενεργοποιείται κλείνοντας ένα κύκλωμα, το οποίο ολοκληρώνεται από την προέκταση του καλωδίου και το ηλεκτρικό πληκτρολόγιο του μηχανισμού. Για να δημιουργηθεί ένα κύκλωμα σε αυτό το πείραμα, χρησιμοποιούνται πολλοί διαφορετικοί αγωγοί. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η μονωτική ταινία, ο γραφίτης μολυβιού, το νερό, το αλουμινόχαρτο, οι πατάτες και το ανθρώπινο σώμα. Όταν το κύκλωμα κλείνει φέρνοντας σε επαφή τους αγωγούς, ο ηλεκτρισμός περνάει μέσα από το κύκλωμα και ο μηχανισμός παράγει ήχο. Ο κάθε πίρος στα πλήκτρα έχει τη δική του νότα, η οποία προγραμματίζεται στο ενσωματωμένο κύκλωμα.

Περιεχόμενα: Μέρος Α: Μηχανισμός πιάνου με προέκταση καλωδίου x1, Μέρος Β: Υποδομή μολυβιού x1, Μέρος Γ: Αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης x1, Μέρος Δ: Πληκτρολόγιο από χαρτόνι 1, Μέρος Ε: Έτοιμο φύλλο «πιάνο» από χαρτόνι x1, Μέρος ΣΤ: Μουσικά πλήκτρα για μολύβι x1, Μέρος Ζ: Μολύβι 2Β x1, Μέρος Η: Μονωτική ταινία x1. Περιέχονται οδηγίες στα Ελληνικά.

Σημείωση: Απαιτούνται αλλά δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη συσκευασία, ένα μικρό κατσαβίδι, 3 μπαταρίες AAA, 8 μεταλλικά πιρούνια, 4 πατάτες, 9 ποτήρια.

Ηλικία από 5 ετών.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €