Κωδικός: 38217

Μαλακό Μπούμερανγκ - Moses PhanoMint

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
6,90 €

Σηκωθείτε από τον καναπέ, μακριά από την κονσόλα παιχνιδιών και την τηλεόραση! Αυτό συμβαίνει επειδή η Moses κάνει την κίνηση διασκεδαστική και προωθεί παιχνιδιάρικα την αντοχή καθώς και διάφορες κινητικές δεξιότητες των παιδιών.
Σε αυτούς τους καιρούς, είναι πιο σημαντικό από ποτέ τα παιδιά να κινούνται περισσότερο και να κάνουν κάτι καλό για το σώμα και το μυαλό τους.

Το μαλακό μπούμερανγκ είναι πολύ διασκεδαστικό. Το μπούμερανγκ τριών φτερών, χάρη σε λίγη επιδεξιότητα και τη σωστή τεχνική ρίψης, μπορεί να βουίζει στον αέρα και να επιστρέψει πίσω στο άτοπο που το πέταξε. Λόγω του υλικού που είναι κατασκευασμένο, είναι πολύ μαλακό και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Διατίθεται σε 2 χρώματα: Κίτρινο και Μοβ.

Περιέχει: 1 Μπούμερανγκ από ελαφρύ πλαστικό καθώς και συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές αρχές ενός μπούμερανγκ, μέσα στη συσκευασία!

Ηλικία από 6 ετών.

Σημείωση: Περιλαμβάνεται 1 τεμάχιο κατά την παραγγελία και η επιλογή του χρώματος γίνεται τυχαία βάσει διαθεσιμότητας.
Σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε συγκεκριμένο χρώμα, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε το χρώμα της επιλογής σας στο πεδίο "παρατηρήσεις" κατά την εκτέλεση της παραγγελίας! (Βήμα 2ο)


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €