Κωδικός: 80401-81

Art Markers: Σετ μαρκαδοράκια Oahu Alcohol - Fine & Chisel (40+1 Χρωμάτων) - Ohuhu

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
31,50 €

Το σετ περιλαμβάνει 40 χρώματα και 1 άχρωμο Blender, μαρκαδόρους με διπλή μύτη Chisel & Fine που έχουν ως βάση την αλκοόλη.

Είναι κατάλληλοι για εικονογράφηση και σχέδιο. Η λεπτή μύτη (fine) 0,6 mm μπορεί να χρωματίσει λεπτομερώς τις μικρές περιοχές ενώ είναι επίσης κατάλληλη για γραφή και σκίαση με μέγιστη ακρίβεια. Η δεύτερη μύτη πλακέ 1-3 mm είναι μαλακή και χάρη στη διάμετρό της μπορεί να καλύψει μεγάλες περιοχές και να χρησιμοποιηθεί για σκίαση, χρωματισμό, ανάμειξη και άλλα. Επιπλέον, η λεπτή μύτη είναι ιδανική για σημειώσεις, ενώ η μύτη πινέλου είναι πιο εύκολο να δημιουργήσει μοτίβα και σύμβολα καλλιγραφίας. Διακοσμήστε τις σημειώσεις σας και το bullet journal σας με τα μοναδικά χρώματα τις σειράς. Με τον άχρωμο μαρκαδόρο μπορείτε να αναμίξετε τα χρώματα. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας.

Με την εξαιρετική και όμορφη συσκευασία, αυτό το σετ μαρκαδόρων είναι μια τέλεια επιλογή δώρου.

Xάρη στο μελάνι των μαρκαδόρων με βάση την αλκοόλη, στεγνώνουν άμεσα και σας απαλλάσσουν από τις ανεπιθύμητες μουτζούρες, ενώ σας διαβεβαιώνουν ότι το έργο τέχνης σας δεν θα ξεθωριάσει με τον καιρό. Δεν περιέχει τοξικές ουσίες και έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιούν άφοβα ενήλικες και παιδιά.

Χαρακτηριστικά:
-40 χρώματα και ένας άχρωμος μαρκαδόρος για ανάμιξη (Blender)
-2 μύτες κάθε μαρκαδόρος (0.6mm - 1 με 3mm)
-Μελάνι με βάση την αλκοόλη
-Στεγνώνουν γρήγορα
-Χωρίς τοξικές ουσίες.
-Βαλιτσάκι μεταφοράς

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τα OHUHU sketchbook για καλύτερη ανάμειξη των χρωμάτων με τη βοήθεια του νερού.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €