Κωδικός: 70-116/101

Μαρκαδόρος υπογραμμίσεως - Pastel Mint - Stabilo Boss Original By Schnee

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
1,90 €

Η νέα έκδοση του κλασικού μαρκαδόρου υπογράμμισης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το STABILO BOSS ORIGINAL είναι πάντα επίκαιρο: η νεαρή εικαστικός Ju Schnee μετατρέπει τα αγαπημένα μας παστέλ χρώματα σε καμβά και σχεδιάζει τη νέα έκδοση προϊόντος καθώς και την περιορισμένη έκδοση συσκευασιών με το δικό της στυλ.

Για πρώτη φορά, το BOSS ORIGINAL θα τυπωθεί σε όλο του το σώμα με συναρπαστικά μοτίβα και τη μοναδική γραφή της νεαρής καλλιτέχνιδας.

Με καμπύλες και το δικό της μοναδικό στυλ, η εικαστικός Ju Schnee προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στο BOSS ORIGINAL. Όχι μόνο το μαρκάρισμα και η υπογράμμιση, αλλά και οι δημιουργικές εφαρμογές όπως το hand lettering, το journaling, και τα σκίτσα θα είναι τώρα ακόμα πιο διασκεδαστικά.

Χαρακτηριστικά:
- Μοντέρνο σχέδιο της νεαρής καλλιτέχνιδας Ju Schnee ως ολόπλευρη εκτύπωση στο μαρκαδόρο υπογράμμισης
- Εστίαση στα σημαντικά στοιχεία: οι παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν επισημάνσεις φωτεινές χαμηλών τόνων και προσθέτουν περισσότερη δομή στα κείμενα
- Μύτη σχεδιασμένη για εύρος γραφής 2 & 5 mm.
- Μαλακή λαβή για βολικό και άνετο κράτημα.
- Μελάνι με βάση το νερό
- Τεχνολογία Anti-Dry-Out για να μπορείς να μένεις συγκεντρωμένος στην εργασία σου. Μεγάλη διάρκεια αντοχής χωρίς καπάκι.
- Μελάνι με βάση το νερό που στεγνώνει γρήγορα
- Εγγυημένη ποιότητα πάντα με τα υψηλά στάνταρτ που θέτει η STABILO.Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €