-16%
Κωδικός: 9789604848911

Ζήσε την ζωή σου (Ένα ημερολόγιο 90 ημερών στωικής σκέψης)

Συγγραφέας: Brittany Polat
Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
15,98 13,48  €

Ζήσε την ζωή σου (Ένα ημερολόγιο 90 ημερών στωικής σκέψης)

Ένα ημερολόγιο 90 ημερών φέρνει τη στωική σοφία στην καθημερινή ζωή σας.

Ο Στωικισμός είναι μια φιλοσοφία με μακραίωνη παράδοση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απολίθωμα. Στις μέρες μας, άνθρωποι από όλο τον κόσμο καταφεύγουν σε αυτόν για να βρουν παρηγοριά, να ελέγξουν τις αρνητικές πλευρές του χαρακτήρα τους και να υλοποιήσουν τις ευγενείς φιλοδοξίες τους. Στο Ζήσε τη ζωή σου, η Brittany Polat προτείνει ένα ημερολόγιο 90 ημερών για εσάς που θέλετε να πατήσετε γερά τα πόδια σας στη γη και να εμβαθύνετε στη γνώση του εαυτού σας. Στις σελίδες του ‒όσοι καταφέρετε να καταγράψετε με συνέπεια και σαφήνεια τις σκέψεις σας‒ θα βρείτε ανακούφιση από τη θλίψη και θα επανασχεδιάσετε με έμπνευση το μέλλον σας. Είτε έρχεστε σε επαφή με τον Στωικισμό για πρώτη φορά είτε είστε εξοικειωμένοι με το σύστημά του, αυτό το βιβλίο θα υποστηρίξει το ταξίδι σας προς τις αρχέγονες πηγές, μέσα από την πρακτική και την ενσυναίσθηση, αξιοποιώντας τα διδάγματα και το έργο σοφών ανθρώπων.

-Ακολουθήστε μια καλά οργανωμένη διαδρομή 90 ημερών, για να οδηγηθείτε από την επίγνωση στην αποδοχή και στην ολοκλήρωση του εαυτού σας.
-Ανακαλύψτε τις βαθιές ρίζες του Στωικισμού, που άλλαξε τον τρόπο θέασης του κόσμου.
-Αξιοποιήστε τις συμβουλές επιφανών στωικών, όπως ο Μάρκος Αυρήλιος, ο Σενέκας και ο Επίκτητος.
-Εντρυφήστε σε κείμενα που σας ενθαρρύνουν να περπατήσετε στον δρόμο της αρετής και της γαλήνης, με οδηγό τον ορθό λόγο.


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Brittany Polat
Εκδόσεις: Παπαδόπουλος
Σελίδες: 224
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Διαστάσεις: 14.5 x 20.5 εκ.Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €