-10%
Κωδικός: 9789606356568

Η συνταγή της Αγάπης (7 ημέρες για περισσότερη οικειότητα, αρμονία και επικοινωνία)

Συγγραφέας: John Gottman
Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
14,90 13,41  €

Η συνταγή της Αγάπης (7 ημέρες για περισσότερη οικειότητα, αρμονία και επικοινωνία)

Από τον best seller συγγραφέα του βιβλίου Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών John Gottman και την Julie Schwartz Gottman, ένα απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό σχέδιο για να μεταμορφώσετε τη σχέση σας σε επτά ημέρες.

Τι κάνει την αγάπη να διαρκεί; Γιατί ένα ζευγάρι μένει μαζί για πάντα, ενώ κάποιο άλλο όχι; Και, το πιο σημαντικό από όλα, υπάρχει επιστημονική συνταγή για την αγάπη;
Οι δόκτορες John Gottman και Julie Schwartz Gottman είναι οι κορυφαίοι παγκοσμίως επιστήμονες σε θέματα σχέσεων. Τα τελευταία σαράντα χρόνια, μελετούν τον έρωτα και την αγάπη. Έχουν συλλέξει δεδομένα από τρεις χιλιάδες και πλέον ζευγάρια αναλύοντας τα πάντα, από τη γλώσσα του σώματος μέχρι τον τρόπο που οι άνθρωποι επηρεάζονται από τις ορμόνες του άγχους. Στόχος τους: να εντοπίσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται η αγάπη.
Η συνταγή της αγάπης είναι το απόσταγμα της ζωής και της επιστήμης τους σε ένα σχέδιο δράσης επτά ημερών με εύκολα, ουσιαστικά και άμεσα εφαρμόσιμα βήματα. Δεν θα υπάρξουν κινήσεις εντυπωσιασμού, ούτε μεγάλες και δύσκολες συζητήσεις. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι ή να κάνετε οτιδήποτε για να προετοιμαστείτε. Οποιοσδήποτε μπορεί να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο των επτά ημερών.


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: John Gottman & Schwartz Gottman Julie
Εκδόσεις: Πεδίο
Σελίδες: 240
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Διαστάσεις: 19.5 x 13


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €