-10%
Κωδικός: 9786185488796

Μπαμπάς

Συγγραφέας: Helene Delforge
Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
24,90 22,41  €

Μπαμπάς

Δύο συλλαβές, τόσα πολλά νοήματα. Η περηφάνια που νιώθεις, ο φόβος του λάθους, η τρυφερότητα που τολμάς να ξεδιπλώσεις, η αγάπη που δείχνεις κάθε στιγμή.
Υπάρχουν πολλά είδη μπαμπάδων, όλοι τους όμως ελπίζουν το ίδιο πράγμα: να είναι το παιδί τους όσο πιο ευτυχισμένο γίνεται!
Όταν κρατήσαμε στα χέρια μας τη Μαμά του καλλιτεχνικού διδύμου Delforge-Greban, συγκινηθήκαμε! Τώρα, οι ίδιοι συντελεστές μάς προσφέρουν τον Μπαμπά για να ολοκληρωθούμε ως γονείς και ως αναγνώστες!
Η Μαμά εξαρχής ήταν —και παραμένει— ένα από τα πιο γνωστά και καλοπουλημένα βιβλία των εκδόσεων Φουρφούρι. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ο Μπαμπάςθα ακολουθήσει την ίδια πορεία.
Η Helene Delforge γράφει και ο πολυβραβευμένος Βέλγος δημιουργός Quentin Greban ζωντανεύει με τις εικόνες του την πιο όμορφη, την πιο ποιητική, την πιο διασκεδαστική ματιά πάνω στον σπουδαιότερο αντρικό ρόλο, αυτόν του πατέρα, του μπαμπά...
Μια πολυτελής, εικονογραφημένη, συλλεκτική έκδοση, με μοναδικό εξώφυλλο, μεγάλο μέγεθος (24,7 Χ 33 cm) και ιδιαίτερη επιμέλεια και παραγωγή που θα σας συγκλονίσει!


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Helene Delforge
Εικονογράφος: Greban Quentin
Εκδόσεις: Φουρφούρι
Σελίδες: 72
Τύπος εξωφύλλου: Σκληρό
Διαστάσεις: 25 x 33
Από 3 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €