Κωδικός: WC0005

Μαξιλάρι & Θερμοφόρα - Heart - Legami

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
17,90 €

Ανακουφιστείτε όμορφα και άνετα με το Μαξιλάρι-θερμοφόρα - Heart. Αυτό το χαριτωμένο μαξιλάρι θα σας παρηγορήσει με το απαλό υλικό και το άρωμα λεβάντας και θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Διαθέτει αφαιρούμενο κάλυμμα με κλείσιμο velcro, που πλένεται στο χέρι.

Για ζεστό μαξιλάρι: Αφαιρέστε τη μαξιλαροθήκη. Τοποθετήστε μισό φλιτζάνι νερό και το μαξιλάρι σε φούρνο μικροκυμάτων με περιστρεφόμενο δίσκο. Βεβαιωθείτε ότι οι σπόροι μέσα στο μαξιλάρι είναι ομοιόμορφα κατανεμημένοι. Θερμάνετε για 60 δευτερόλεπτα στα 500W-700W ή για 45 δευτερόλεπτα στα 800W-1000W. Εάν το προϊόν δεν είναι αρκετά ζεστό, ανακατέψτε τους σπόρους μέσα και θερμαίνετε σε διαστήματα 10 δευτερολέπτων. Τοποθετήστε το μαξιλάρι και μέσα στη μαξιλαροθήκη. Περιμένετε περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν τη χρήση.

Για κρύο μαξιλάρι: Αφαιρέστε τη μαξιλαροθήκη, τοποθετήστε το μαξιλάρι σε μια πλαστική σακούλα και βάλτε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το μαξιλάρι που περιέχεται από την πλαστική σακούλα και τοποθετήστε το στη μαξιλαροθήκη.

Χαρακτηριστικά:
-Υλικό από 97% λιναρόσπορος, 3% αποξηραμένη λεβάντα
-Υλικό κάλυψης από 100% πολυεστέρας
-Υλικό επένδυσης εσωτερικής συσκευασίας από 100% βαμβάκι
-Πλύσιμο στο χέρι

Διαστάσεις: 26.5 x 29 x 2 εκ.


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €