Κωδικός: 797204

Do it Yourself: Κατασκευάζω 3D Φλιπεράκι - Smartivity

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
45,50 €

Με αυτό το DIY σετ της εταιρείας Smartivity, τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν το δικό τους φλιπεράκι! Το σετ του παιχνιδιού περιέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και αναλυτικές οδηγίες βήμα - βήμα για την κατασκευή ενός πλήρως λειτουργικού φλίπερ. Τα παιδιά πατούν το κουμπί για να εκτοξευτούν οι μπάλες και προσπαθούν να τις κρατήσουν στο παιχνίδι όσο πιο πολύ μπορούν, πιέζοντας τα κουμπιά από κάθε πλευρά για να ελέγξουν την κατεύθυνσή τους μέσα από τα εμπόδια. Μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες και δυσκολότερες διαδρομές για τη μπάλα, προσαρμόζοντας τις θέσεις των εμποδίων με διάφορους τρόπους. Στόχος τους είναι να κερδίσουν τους μέγιστους πόντους. Κατά τη διαδικασία αυτή μαθαίνουν για τους μοχλούς, τη δύναμη της ορμής, και το μετασχηματισμό της ενέργειας. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο απλό σύστημα δόμησης, θα κατασκευάσουν το παιχνίδι και θα εξερευνήσουν τον τρόπο λειτουργίας του, βιώνοντας τη χαρά της δημιουργίας (επιστημονικής και καλλιτεχνικής) αλλά και την αναγκαιότητα του κάθε επόμενου βήματος, το οποίο θα πρέπει να στηρίξουν λογικά. Μπορούν να ασχοληθούν ατομικά ή να κατασκευάσουν το παιχνίδι συνεργατικά.

Μια σειρά παιχνιδιών, που αφαιρεί τους περιορισμούς και τους κανόνες και προσθέτει κριτική σκέψη και περιέργεια! Φιλικά προς το περιβάλλον, πληρούν τα μέγιστα πρότυπα ασφαλείας, προάγουν την τάξη και το παιχνίδι μακριά από οθόνες. Συμβάλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της επίλυσης προβλημάτων, της συνεργασίας, των μηχανικών δεξιοτήτων, των οπτικοκινητικών δεξιοτήτων, της λεπτής κινητικότητας και της φαντασίας.

Περιλαμβάνει: 5 ξύλινες καρτέλες με τα αποσπόμενα κομμάτια, 23 πολύχρωμες μπίλιες, 1 ξύλινο φύλλο χρωματισμένο για  τη βάση του φλίπερ, 172 μικρό εξαρτήματα για την συναρμολόγηση και οδηγίες βήμα βήμα.

Μέσος χρόνος κατασκευής: περίπου 90 λεπτά

Διαστάσεις 3D παζλ: 31 x 26 x 5 εκ

Ηλικία από 8 ετών!Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €