Κωδικός: 14010

Ξύλινο Μεταλλόφωνο με βάση, αναλόγιο & κάρτες (8 Νότες) - The Radio - Svoora

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
17,70 €

Το φορητό Ράδιο-Μεταλλόφωνο με 8 νότες από την εταιρία Svoora είναι έτοιμο να βοηθήσει τους επίδοξους μουσικούς στην πρώτη επαφή τους με τη μουσική, διεγείροντας τη δημιουργικότητα και την κριτική τους σκέψη! Η βάση είναι κατασκευασμένη από κόντρα πλακέ θαλάσσης για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη απόδοση των κουρδισμένων νοτών. Τα ξυλάκια βοηθούν στην χρήση του αλλά και στην εξάσκηση της ευλυγισίας των άκρων. Περιλαμβάνει σκοινί για μεταφορά και 4 παρτιτούρες με τραγούδια οι οποίες μπορούν να τοποθετούνται στην κατάλληλη εσοχή, βοηθώντας περισσότερο στην κατανόηση της διαδικασίας με την οποία δημιουργείται το κάθε άκουσμα. Η χρήση προσεκτικά επιλεγμένων μη τοξικών υλικών, οι λείες επιφάνειες και οι μη αιχμηρές γωνίες, καθιστούν το προϊόν ασφαλές στη χρήση του από παιδιά.

Τα μουσικά όργανα βοηθούν την ανάπτυξη της ακουστικής αντίληψης, τη λεπτή κινητικότητα, το συντονισμό χεριού - ματιού καθώς και την μνήμη των παιδιών!

Περιλαμβάνει: Αναλόγιο, βάση, 4 κάρτες με τραγούδια, 2 μπαγκέτες και ειδικό χώρο αποθήκευσης για τις μπαγκέτες πάνω στο μεταλλόφωνο

Διαστάσεις: 22 x 15 x 12 εκ.

Ηλικία από 3 ετών.Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €