Κωδικός: 473554

Mondrian Blocks - Yellow Edition - Eureka

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
20,90 €

Το Mondrian Blocks είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι λογικής για όλες τις ηλικίες άνω των 8 ετών, καθώς περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας από εύκολα έως εξαιρετικά δύσκολα. Η λογική, η γεωμετρία και η καλλιτεχνική δημιουργία συνδυάζονται με έναν εξαιρετικά αρμονικό τρόπο, κάνοντας το παιχνίδι αυτό εκτός των άλλων και ιδιαίτερα εθιστικό.

Πώς Να Παίξεις:
Τοποθετήστε τα σταθερά μαύρα μπλοκ στο ταμπλό ακριβώς όπως φαίνονται στην κάρτα της δοκιμασίας που επιλέξατε. Στη συνέχεια, απλά συμπληρώστε όλα τα κενά του ταμπλό με τα υπόλοιπα κομμάτια και αν τα καταφέρετε απολαύστε τη δημιουργία σας!

Οι Δοκιμασίες:
Η σειρά Mondrian Blocks Logic Game διατίθεται σε 4 εκδόσεις: Κόκκινο, κίτρινο, μπλε και λευκό. Κάθε έκδοση περιέχει 88 διαφορετικές κάρτες δοκιμασιών.

Πρόταση για ομαδικό παιχνίδι:
Κάθε παίκτης έχει το δικό του ταμπλό αλλά όλοι προσπαθούν να επιλύσουν την ίδια δοκιμασία. Ο παίκτης που συμπληρώνει πρώτος το ταμπλό του κερδίζει την κάρτα. Ο παίκτης που κερδίζει πρώτος 7 κάρτες είναι ο νικητής του παιχνιδιού.Οι Δοκιμασίες: Το παιχνίδι περιλαμβάνει 40 δοκιμασίες με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας μαζί με τις λύσεις τους. Τι περιμένετε; Ας δούμε αν είστε ικανοί!

Περιεχόμενα: 1 ταμπλό σε βαλιτσάκι ταξιδιού, 11 έγχρωμα μπλοκ, 88 δοκιμασίες σε 44 κάρτες

Κατάλληλο για 1 παίκτη.

Ηλικία από 8 ετών!


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €