Κωδικός: 27231

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι: Πρόλαβε τους ιούς - Headu

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
14,90 €

Έφτασε ένας νέος ιός... αλλά μην ανησυχείτε! Αν όλοι μαζί τηρήσουμε τα προληπτικά μέτρα, θα είναι πιο εύκολο να τον νικήσουμε! Αυτό το παιχνίδι συνεργασίας, είναι πραγματικά εύκολο και διασκεδαστικό! Θυμηθείτε τους κανόνες για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα δείτε ότι στο τέλος... όλα θα πάνε καλά! Πρώτα απ 'όλα, ωστόσο, ενώστε τα δώδεκα κομμάτια του παζλ και ρίξτε μια ματιά στις εικόνες που απεικονίζουν 10 κανόνες συμπεριφοράς για να αποφύγετε τη μετάδοση. Θα είναι πολύ χρήσιμοι να τους θυμάστε! Ξέρετε γιατί; Οι ίδιες συμπεριφορές-κανόνες αναφέρονται και στις κάρτες. Για να κερδίσετε την πρόκληση, πρέπει να βρείτε τα δέκα ζευγάρια ίδιων καρτών, μετακινώντας τα τέσσερά σας πιόνια. Αλλά προσέξτε τις κάρτες ιών: αν ανακαλυφθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τρεις, το παιχνίδι τελειώνει και η κοινότητα θα πρέπει να πάει σε καραντίνα! Και πώς μπορείτε να το αποτρέψετε; Απλώς θυμηθείτε πού βρίσκονται τα ζευγάρια, αποφύγετε τις κάρτες ιών και, πάνω απ 'όλα, συνεργαστείτε δίνοντας συμβουλές στους άλλους παίκτες πριν από κάθε κίνηση! Είστε έτοιμοι;

Εκπαιδευτικές αξίες: Μάθηση της αρίθμησης και υπολογισμών, πρώτες πράξεις, προπαίδεια, επίλυση μαθηματικών προβλημάτων, σεβασμός στους κανόνες.

Περιλαμβάνει: Φροντίδα της δικής μας ασφάλειας και των άλλων, συνεργασία για έναν κοινό στόχο, ενεργοποίηση της οπτικής μνήμης, επίλυση προβλημάτων, τήρηση των κανόνων και βιβλίο με οδηγίες.

Ηλικία από 5 ετών.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €