Κωδικός: 25053

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι: Τι ώρα είναι; - Headu

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
17,90 €

Ώρα: 4 ακριβώς, το απόγευμα: είναι η στιγμή να παίξουμε αυτή τη διασκεδαστική τόμπολα, η οποία, μέσα από τις δραστηριότητες των ημερών της εβδομάδας, μας διδάσκει να διαβάζουμε και να αναγνωρίζουμε τις ώρες και τα λεπτά στην αναλογική και ψηφιακή τους μορφή, καθώς και με άλλους συμβατικούς τρόπους!

Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι με δύο τρόπους παιξίματος, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Το εύκολο επίπεδο απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 7, το δύσκολο επίπεδο, σε παιδιά από 7 έως 10 ετών. Στόχος είναι να διδάξετε την ώρα τόσο στο ρολόι με τους δείκτες, όσο και ψηφιακά. Εκτός από την κατανόηση του υπολογισμού της ώρας και των λεπτών, τα παιδιά εξοικειώνονται με τις έννοιες του χρόνου, όπως το πρωί και το απόγευμα και με διαφορετικούς και συμβατικούς τρόπους ένδειξης: για παράδειγμα, 24:00 ονομάζονται στην κοινή γλώσσα "12 τα μεσάνυχτα", 12:00 το μεσημέρι" και ούτω καθεξής... Το παιχνίδι βοηθά επίσης το παιδί να αναγνωρίσει και να σηματοδοτήσει τις τυπικές δραστηριότητες των ημερών της εβδομάδας: οι κάρτες είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά να μάθουν να ταξινομούν καθημερινές πράξεις μέσα στην ημέρα, τοποθετώντας έτσι διαφορετικές δραστηριότητες σε διαφορετικούς χρόνους, μαθαίνοντας έτσι την έννοια του χρόνου.

Εκπαιδευτικές αξίες: Ψηφιακός και αναλογικός χρόνος, η ημέρα και η εβδομάδα, κυκλικός χρόνος και χρονικές έννοιες, κοινωνικοποίηση και σεβασμός στους κανόνες, μνήμη.

Περιλαμβάνει: 1 ρολόι με κινούμενους δείκτες, 7 καρτέλες "η μέρα μου", 54 κάρτες τόμπολας, 12 κάρτες "μάντεψε την ώρα", 1 ταμπλό για τις κάρτες και βιβλίο με οδηγίες.

Ηλικία από 5 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €