Κωδικός: 27217

Montessori Εκπαιδευτικό Παιχνίδι: Η τέχνη του Κολλάζ - Headu

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
14,90 €

Κόψε, κόλλησε και δημιούργησε! Αυτό το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τη μέθοδο Montessori, καθώς επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν μεγαλύτερη προσοχή, ακρίβεια στην οπτική αίσθηση και χειρoνακτική ικανότητα, πάντα με εκλεπτυσμένο και ευχάριστο τρόπο.

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι για να μάθετε την τέχνη του κολάζ και να κάνετε σχέδια και διακοσμήσεις σαν πραγματικός καλλιτέχνης! Το παιχνίδι εμπνέεται από την μέθοδο Montessori, καθώς δίνει στο παιδί την ευκαιρία να μάθει, μέσω χειροκίνητων δραστηριοτήτων και να αναπτύξει διαφορετικούς τύπους ευφυίας. Τα παιδιά μπορούν να κόψουν τα χρωματιστά χαρτιά και να χρησιμοποιήσουν τα υλικά για να διακοσμήσουν τις δημιουργίες τους, χρησιμοποιώντας την επιδεξιότητα, την παρατήρηση τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους.

Εκπαιδευτικές αξίες: Ζωγραφική με διάφορες τεχνικές, χειρωνακτική επιδεξιότητα, χειρισμός πολλαπλών υφών, ανάμιξη χρωμάτων.

Περιλαμβάνει: Κόλλες χαρτιού για διακόσμηση, ποικιλία μοτίβων για να κόψετε, πάνω από 100 αυτοκόλλητα, ψαλίδι ζιγκ-ζαγκ, κλασικό ψαλίδι, κόλλα και βιβλίο με οδηγίες.

Ηλικία από 4 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €