Κωδικός: 23042

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι: Μικροί μάγειρες - Headu

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
14,90 €

Θυμάστε την συνταγή για το κέικ σοκολάτας; Αυτή για τα λαζάνια;

Το παιχνίδι μνήμης «Μικροί Μάγειρες!» είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο δομημένο σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, που μπορούν να παίξουν παιδιά διαφορετικών ηλικιών. Είναι πολύ διασκεδαστικό και χρήσιμο για την ανάπτυξη της οπτικής μνήμης, της διαδοχικής
μνήμης, τη δυνατότητα παρακολούθησης και της συγκέντρωσης. Επιπλέον, τα παιδιά μαθαίνουν να σχετίζονται με τους άλλους και να τηρούν τους κανόνες για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν να γνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους, να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και να προσπαθούν να πειραματιστούν μαθαίνοντας από τα λάθη τους.

Ένα παιχνίδι μνήμης για μικρούς και μεγάλους! Παρατήρησε τα συστατικά και φτιάξε όλα τα πιάτα! Πολλοί τρόποι παιξίματος με προοδευτικά επίπεδα δυσκολίας, τα οποία σας επιτρέπουν να διασκεδάσετε μικροί και μεγάλοι μαζί.

Εκπαιδευτικές αξίες: Παρατηρητικότητα και την οπτική μνήμη, προσοχή και συγκέντρωση, επίτευξη στόχου, ανάπτυξη συναισθηματικών δεσμών με άλλους, σεβασμός στους κανόνες.

Περιλαμβάνει: 100 κάρτες συστατικών, 50 μάρκες πιάτων, 5 κάρτες μαγείρων, 4 κάρτες μενού και βιβλίο με οδηγίες.

Ηλικία από 4 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €