Κωδικός: 27323

Montessori Εκπαιδευτικό Παιχνίδι: Έντομα - Headu

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
11,90 €

Εκπαιδευτικό παιχνίδι βασισμένο στην μέθοδο Montessori της εταιρίας Headu. Αυτό το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τη μέθοδο της Μαρίας Μοντεσσόρι και προωθεί την αυτονομία των παιδιών μέσα από ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δραστηριότητες με τα χέρια. Πράγματι, τα παιδιά μπορούν να πειραματιστούν κατασκευάζοντας έντομα με τα απλά διαθέσιμα αρθρωτά κομμάτια, δημιουργώντας μόνα τους μοντέλα από λεπιδόπτερα, υμενόπτερα, κολεόπτερα και δερμάπτερα και εφευρίσκοντας καινούρια, χρησιμοποιώντας τη βασική δομή των αρθρόποδων. Θα μάθουν, επίσης, να θεωρούν τη φύση ως βασικό στοιχείο για κάθε μορφή ζωής που πρέπει να διατηρείται με οποιοδήποτε κόστος.

Γνωρίζατε ότι οι πεταλούδες έχουν το σώμα τους χωρισμένο σε τρία μέρη; Και ότι οι πασχαλίτσες έχουν έξι πόδια; Με αυτό το σετ, μπορείτε να δημιουργήσετε τέσσερις τύπους εντόμων αλλά και να δημιουργήσετε και πολλά άλλα, απελευθερώνοντας τη φαντασία σας! Περιέχει επίσης ένα πλούσιο εικονογραφημένο βιβλίο, με πληροφορίες και περίεργα για τα έντομα.

Κατασκεύασε τα έντομα και ανακάλυψε την ανατομία τους!

Περιλαμβάνει: 45 κομμάτια εντόμων για να φτιάξεις και να δημιουργήσεις τα δικά σου έντομα καθώς και βιβλίο με πληροφορίες για αυτά.

Ηλικία από 5 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €