-10%
Κωδικός: 9786185427276

Τα πρώτα μου βήματα στα Αγγλικά

Συγγραφέας: Συλλογικό Έργο
Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
9,90 8,91  €

Τα πρώτα μου βήματα στα Αγγλικά

Τα μικρά παιδιά, έχουν το δικό τους πρώτο τους διασκεδαστικό βιβλίο στα αγγλικά. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ! Μάθε να γράφεις και να διαβάζεις το αγγλικό αλφάβητο και τους αριθμούς, παίζοντας & διασκεδάζοντας!

Μάθε τα γράμματα και τους αριθμούς στα Αγγλικά. Ανακάλυψε το a, b, c και τους αριθμούς από το 0 έως το 9 παίζοντας.

Παίξε με τη δική σου αλφαβήτα! Μάθε πώς γράφονται και πώς προφέρονται οι αριθμοί στα Αγγλικά!

Κάτι ενδιαφέρον από το επίσημο site του British Council για τη διασκεδαστική εκμάθηση αγγλικών: ” Υπάρχουν πολλές ιδέες και δραστηριότητες που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας και να αποτελέσουν μια ευχάριστη νότα της οικογενειακής μας ζωής στα Αγγλικά. Ας πάρουμε κάποιες απλές συνήθειες. Η ζωή ενός παιδιού σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από δομημένες δραστηριότητες. Έχουμε την τάση να επαναλαμβάνουμε συγκεκριμένες φράσεις όταν του ζητάμε να κάνει πράγματα. Για παράδειγμα, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να πείσουμε τα παιδιά μας να πλύνουν τα χέρια τους πριν καθίσουν στο τραπέζι για φαγητό. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε αυτή τη διαδικασία διασκεδαστική με ένα τραγούδι που θα σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας. Ταυτόχρονα θα τους μαθαίνει σημαντικές φράσεις στα Αγγλικά και θα γίνεται η δουλειά μας χωρίς κλάματα:

Now it’s time to wash our hands, wash our hands!
Now it’s time to wash our hands and come to lunch!

Το ίδιο μπορούμε να εφαρμόσουμε με το συγύρισμα, το βούρτσισμα των δοντιών ή ακόμα και για να φάνε τα παιδιά τα λαχανικά τους!


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδόσεις: Brainfood
Σελίδες: 72
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Διαστάσεις: 17 x 24 εκ.
Ηλικία από 3 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ

Προτείνουμε

To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €