Κωδικός: 9789603490760

Κουβεντιάζοντας για το Σεξ

SALE
Συγγραφέας: June Morris
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
15,00 13,50  €

Κουβεντιάζοντας για το Σεξ

Με ποιους άλλους τρόπους μαθαίνουν τα παιδιά για το σεξ -εκτός από αυτά που ακούνε στις παρέες τους ή από τις ερωτήσεις που κάνουν; Τι να τους πούμε όταν μας κάνουν πραγματικά δύσκολες ερωτήσεις; Χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τις κανονικές λέξεις (της ανατομίας) όταν αναφερόμαστε στα γεννητικά όργανα; [...]
Οι γονείς δεν ξέρουν πότε είναι αρκετά μεγάλα τα παιδιά τους για να τους πουν «την αλήθεια για το σεξ». Ωστόσο, τα παιδιά είναι απαραίτητο να μάθουν, και πιστεύουν ότι οι γονείς τους είναι οι πιο σοφοί άνθρωποι για να τους μεταδώσουν αυτές τις γνώσεις.
Το βιβλίο «Κουβεντιάζοντας για το σεξ με τα μικρά μας παιδιά» είναι έτσι δομημένο ώστε να «λύνει τα χέρια» των γονιών που νιώθουν δέος μπροστά στο καθήκον της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους. Από την άλλη, τα σκίτσα που το πλουτίζουν διευκολύνουν τη συζήτηση και κάνουν ευχάριστη την ατμόσφαιρα.
Το βιβλίο προσφέρει στους γονείς πολλές και χρήσιμες πληροφορίες, τρόπους χειρισμού δύσκολων καταστάσεων, απαντήσεις στις ερωτήσεις που συνήθως κάνουν τα μικρά παιδιά, αλλά και στις δικές τους απορίες. Η συζήτηση γίνεται σε γλώσσα κατανοητή από τα παιδιά.


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: June Morris
Εκδόσεις: Θυμάρι
Σελίδες: 200
Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό
Διαστάσεις: 21 x 14
Από 4 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €