Κωδικός: 114282

Κατάν: Εξευρευνητές & Πειρατές (Επέκταση) - Κάισσα

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
44,90 €

Στην τέταρτη μεγάλη επέκταση του Catan, οι παίκτες μεταφέρονται για μια ακόμα φορά στη θάλασσα ως εξερευνητές: ταξιδεύουν και αποικίζουν νησιά, προσπαθούν να αποφύγουν πειρατές, και μαζεύουν χρυσό! Με πέντε μεγάλα σενάρια, και πολλές νέες επιλογές, δεν θα χορταίνετε να παίζετε! Πειρατές στον ορίζοντα!

Ταξιδεύετε σε αχαρτογράφητα νερά για να δημιουργήσετε βάσεις σε νησιά που μόλις ανακαλύφθηκαν. Ένα εντυπωσιακό ταξίδι περιπετειώδεις αποστολές σας περιμένει. Βρείτε κρυμμένα πειρατικά λημέρια και νικήστε τους επικίνδυνους πειρατές Γεμίστε τα αμπάρια των πλοίων σας με ψάρια και μπαχαρικά. Αν παραδώσετε αυτά τα πολύτιμα αγαθά στο Κατάν γρήγορα, θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Ο αγώνας για Δόξα και χρυσάφι μόλις ξεκίνησε! Αυτή η επέκταση εισάγει μία σειρά από Νέα στοιχεία στον κόσμο του Κατάν και έτσι προσφέρει μία εμπειρία παιχνιδιού γεμάτη ένταση και ποικιλία.

Περιλαμβάνει: 24 εξάγωνα Γης, 11 εξάγωνα θάλασσας, 11 κομμάτια πλαισίου, 12 αριθμημένοι δείκτες, 6 πειρατικά λημέρια, 6 κάρτες αποστολών, 76 δείκτες νομισμάτων, 10 ταμπέλες οργανώσεις, 88 χρωματιστά πιόνια, 6 κοπάδια ψαριών, 24 σακιά μπαχαρικών, 4 κάρτες κόστους κατασκευής, 10 σακουλάκια με Zip και 1 βιβλίο κανόνων και σεναρίων.

Κατάλληλο για 2 έως 4 παίκτες

Ηλικία από 12 ετών!

Προσοχή: Αυτή η επέκταση δεν είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι! Χρειάζεστε το παιχνίδι "Οι άποικοι του Κατάν" για να μπορέσετε να παίξετε!

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €