Κωδικός: 30320

Μπούμερανγκ που Φωσφορίζει - PhanoMint - Moses

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
5,95 €

PhenoMINT - Αυτό σημαίνει: Πειράματα που περιέχονται σε μεγάλους θεματικούς τομείς όπως τα μαθηματικά, η πληροφορική, οι φυσικές επιστήμες και η τεχνολογία μεταφέρονται με παιχνιδιάρικο και εύκολο τρόπο. Μέσα από την ενεργό εμπειρία και τον πειραματισμό, τα παιδιά φτάνουν στο βάθος των επιστημονικών φαινομένων της καθημερινότητάς μας!

Το μπούμερανγκ δεν είναι μόνο ένα δημοφιλές παιχνίδι και αθλητικός εξοπλισμός, αλλά φέρνει επίσης σημαντικές φυσικές αρχές πιο κοντά στους μικρούς εξερευνητές. Είναι ένα από τα παλαιότερα μπαστούνια ρίψης στον κόσμο και εξακολουθεί να κατασκευάζεται και χρησιμοποιείται σήμερα, ειδικά από τους Αυστραλούς Αβορίγινους. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό του σχήμα είναι πλέον γνωστό και αγαπητό παντού. Γιατί όμως επιστρέφει συνέχεια ένα μπούμερανγκ; Καθώς πετάει ένα μπούμερανγκ, ο αέρας ρέει γύρω από τα φτερά του. Δεν στροβιλίζονται οριζόντια στον αέρα, αλλά κάνουν κύκλους πάνω-κάτω. Ο ανελκυστήρας δρα πλευρικά στο μπούμερανγκ έτσι ώστε να πετά σε μια καμπύλη. Θέλει λίγη εξάσκηση για να πετάξεις το μπούμερανγκ με τη σωστή τεχνική ώστε να επανέλθει ξανά. Το μπούμερανγκ PhenoMINT λάμπει ακόμη και στο σκοτάδι και η τροχιά του δημιουργεί συναρπαστικά μοτίβα τη νύχτα.

Περιέχει: 1 Μπούμερανγκ πολυπροπυλενίου που φωσφορίζει στο σκοτάδι καθώς και συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές αρχές ενός μπούμερανγκ, μέσα στη συσκευασία!

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top