Κωδικός: TD

Discovery Tantrix - Island/Mythology - Mathv

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
7,90 €

Αποτελεί την καλύτερη εισαγωγή στον πολύχρωμο μαγικό κόσμο του Tantrix και θεωρείται παγκοσμίως ως ένα από τα καλύτερα παζλ που εφευρέθηκαν ποτέ! Κατάγεται από την Νέα Ζηλανδία και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, το ταξίδι, το σπίτι, το γραφείο και το σχολείο. Περιέχει 10 μοναδικά κομμάτια Tantrix ζωγραφισμένα στο χέρι σε μεταλλική βάση και αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και αγγλικά.

10 Discovery Puzzles: Ο σκοπός είναι να κατασκευάσετε θηλιές χρησιμοποιώντας προοδευτικά όλα τα κομμάτια. Η δυσκολία αυξάνει με κάθε νέο κομμάτι που προστίθεται.

2 Παζλ Πυραμίδες: O σκοπός είναι να σχηματιστεί με τα 10 κομμάτια μια πυραμίδα έτσι ώστε μια γραμμή ενός συγκεκριμένου χρώματος να περνάει από όλα τα κομμάτια. αντέξετε: πάνω από τέσσερις παίκτες και τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα σπρωξίματα αρχίζουν!

Tantrix Πασιέντζα: Ένα ατομικό παιχνίδι με 10 κομμάτια και τρία επίπεδα δυσκολίας που συνδυάζει τύχη και δεξιότητα. Η πασιέντζα είναι ένας σπουδαίος τρόπος να βελτιώσετε τις ικανότητες αντίληψης χώρου και αναγνώρισης κομματιών.

Με το Infinite Discovery: Μπορείτε να συνδυάσετε όσα σετ Discovery θέλετε οδηγώντας την πρόκληση και την διασκέδαση στο … άπειρο !

Περιέχει: 10 μικρά κομμάτια tantrix ,αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες (στα ελληνικά και αγγλικά).

Κατάλληλο για 1 παίκτη.

Διαστάσεις: 6.5 x 6.5 εκ.

Ηλικία από 6 ετών!

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €