Κωδικός: TH842

Ξύλινος μαγνητικός πίνακας - Μαθαίνω το σώμα μου - Tooky Toy

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
29,90 €

Ο Ξύλινος Μαγνητικός Πίνακας Μαθαίνω το Σώμα μου περιέχει 78 διαφορετικά τεμάχια. Το παιχνίδι αποτελείται από έναν μαγνητικό πίνακα, 4 καρτέλες με διαφορετικά σχέδια, τα κομμάτια παζλ που απεικονίζουν κάθε σχέδιο, μία βέργα και ένα μαρκαδοράκι.

Κάθε εικόνα παζλ δείχνει μια διαφορετική εικόνα του σώματος και το παιδί ανάλογα την απεικόνιση τοποθετεί τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση τους. Από τις εικόνες το παιδί μαθαίνει για τον σκελετό και τις ονομασίες των οστών, το σώμα με το δέρμα και τους μύες.

Ο Ξύλινος Μαγνητικός Πίνακας Μαθαίνω το Σώμα μου προορίζεται για παιδιά 3 ετών και άνω τα οποία έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το σώμα τους.

Μέσω του Ξύλινου Μαγνητικού Πίνακα Μαθαίνω το Σώμα μου αναπτύσσεται η ικανότητα συντονισμού των χεριών των ματιών. Παράλληλα, εξασκούνται η μνημονική ικανότητα και η παρατηρητικότητα του παιδιού. Επιπλέον, αναπτύσσεται η κριτική και συνθετική ικανότητά του, καθώς πρέπει να βάλει το σωστό κομμάτι παζλ στη σωστή θέση. Τέλος, αναπτύσσονται οι κινητικές δεξιότητές του, καθώς έρχεται σε επαφή με παιχνίδια που απαιτούν μετακίνηση αντικειμένων.

Κάποια μέρη του πίνακα περιέχουν μαγνήτες.

Οι πληροφορίες που αναγράφονται στις καρτέλες είναι στα αγγλικά.

Επίσης, η συσκευασία περιέχει τις κάρτες εκμάθησης στα ελληνικά.

Διαστάσεις: 29,8 x 39,6 x 1 εκ.

Ηλικία από 3 ετών

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €