Κωδικός: SX.20.300.0048

Το δικό μου Φαναράκι των Ευχών - Νεράιδα - Brainstorm

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Ζωντανέψτε τη φαντασία σας και δημιουργήστε τον δικό σας μαγικό κόσμο με νεράιδες, μέσα σε αυτό το όμορφο φαναράκι, που αλλάζει χρώμα και έχει έναν μαγικό ήχο!

Τοποθετήστε το φόντο από το μαγεμένο δάσος στο φαναράκι σας, μαζί με το πράσινο γρασίδι και τις χρωματιστές πέτρες και διακοσμήστε το με όμορφα λουλούδια και τη γιρλάντα από φύλλα. Στη συνέχεια προσθέστε τα μανιτάρια, το βελανίδι με τη βάση σε σχήμα καρδιάς και την εντυπωσιακή νεράιδά σας και δημιουργήστε μια μαγική σκηνή παραμυθιού. Στο τέλος, πασπαλίστε το με τη μαγική νεραϊδένια σκόνη και κάντε μια ευχή!

Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα σημείωμα στην αγαπημένη σας νεράιδα, αφού το σετ περιλαμβάνει 5 όμορφα mini χαρτάκια αλληλογραφίας και τους φακέλους τους.

Το βράδυ, το μαγικό φαναράκι μετατρέπεται σε ένα υπέροχο, μαγικό φωτάκι νυκτός, αφού διαθέτει LED που αλλάζει χρώμα! Ο μηχανισμός αυτόματης απενεργοποίησης εξοικονομεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τέλος, χρησιμοποιώντας το ειδικό κλειδί, θα ξεκλειδώσετε έναν μυστικό κωδικό, με τον οποίο θα ανακαλύψετε στο διαδίκτυο πολλές διασκεδαστικές, νεραϊδένιες δραστηριότητες! Φτιάξτε ραβδάκια που τρώγονται και μοναδικά energy balls για νεράιδες! Δοκιμάστε τις δεξιότητές σας στην χειροτεχνία φτιάχνοντας ρούχα για τη νεράιδά σας ή σπιτική μαγική νεραϊδένια σκόνη. Χορέψτε στη μαγική μουσική της νεράιδάς σας ή ακολουθήστε τη παίζοντας το δικό σας μουσικό όργανο. Μπορείτε επίσης να μάθετε το δικό σας νεραϊδένιο όνομα ή την πέτρα που αντιστοιχεί στα γενέθλιά σας. Και επειδή η ψυχική και η σωματική ευεξία είναι τόσο σημαντική, αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ασκήσεις για το μυαλό σας και για γιόγκα, καθώς και θετικές διατυπώσεις.

Να μην χάνετε τη λάμψη σας ποτέ και να πιστέψετε στον εαυτό σας σήμερα!

Απαιτεί 2 μπαταρίες AAA - δεν περιλαμβάνονται.

44,90 €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top