Κωδικός: SX.20.300.0012

Πλανητάριο και προτζέκτορας - Απέραντο Σύμπαν - Brainstorm

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:
69,90 €

Χάρη στη συσκευή αυτή που είναι ταυτόχρονα και πλανητάριο δωματίου και προβολέας μπορείτε να εξερευνήσετε τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του σύμπαντος, αλλά και να γνωρίσετε όλες τις φάσεις κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο. Το επιτραπέζιο αυτό πλανητάριο-προβολέας έχει δική του βάση, ενώ το κύριο σώμα της συσκευής μπορεί και περιστρέφεται, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή είτε ως πλανητάριο δωματίου, είτε ως προβολέα.

Αν το χρησιμοποιήσετε ως πλανητάριο, τότε έχετε δύο δυνατότητες: είτε να προβάλετε στο ταβάνι του δωματίου σας αστέρια, είτε να σχηματίσετε αστερισμούς.

Αν πάλι χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ως προβολέα, τότε το θέαμα είναι πάλι μαγευτικό. Μπορείτε να προβάλλετε 24 έγχρωμες εικόνες της NASA, αλλά και του διαστημικού τηλεσκοπίου HUBBLE, θα δείτε εντυπωσιακές λήψεις από αστροναύτες εν ώρα εργασίας, από πυραύλους και διαστημοσυσκευές, από πλανήτες, νεφελώματα και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας. Οι εικόνες μπορούν να προβληθούν σε μεγάλη διάσταση και να είναι πολύ ευκρινείς χάρη στον μηχανισμό εστίασης της συσκευής. 

Περιλαμβάνονται: Έντυπο που συνοδεύει τη συσκευασία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε φωτογραφία, αλλά και για τον νυχτερινό ουρανό γενικότερα.

Σημείωση: Απαιτεί 3 μπαταρίες ΑΑ οι οποίες δεν περιλαμβάνονται.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top