Κωδικός: 9789609973748

Ο γύρος του κόσμου του Μουκ

SALE
Συγγραφέας: Marc Boutavant
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Ο γύρος του κόσμου του Μουκ με ποδήλατο και αυτοκόλλητα!

Ο Μουκ το αρκουδάκι αποφασίζει να κάνει τοv γύρο του κόσμου. Διαβάζει κάποιους οδηγούς, αποχαιρετά τους φίλους του και φεύγει!
Κάθε φορά ο Μουκ σταματά σε ένα καινούργιο τόπο και γράφει στο ημερολόγιό του. Γνωρίζει καινούργιους φίλους που του παρουσιάζουν την χώρα τους με μια ιστορία, ένα φαγητό, μια συνήθεια. Κάθε διπλή σελίδα παρουσιάζει μία εικόνα του πλούτου της χώρας που επισκέπτεται μέσα από μια πληθώρα πληροφοριών σε σχέση με τον πολιτισμό, την κοινωνία, τη γεωγραφία, τη φύση και τα ζώα της κάθε χώρας. Στο τέλος του βιβλίου, ο Μουκ αφηγείται στους φίλους του τις αναμνήσεις και τις εντυπώσεις από τα ταξίδια του, προσφέροντάς μας παράλληλα καινούργιες γνώσεις.
Τα αυτοκόλλητα στο τέλος του βιβλίου, που μπαίνουν και βγαίνουν πολλές φορές (το χαρτί είναι πλαστικοποιημένο), αποσκοπούν στην καλλιέργεια της παρατηρητικότητας και της φαντασίας των παιδιών.
Τα μικρότερα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν τα αυτοκόλλητα όπως θέλουν και θα διασκεδάσουν βρίσκοντας μικρoαντικείμενα που ήδη ξέρουν. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα ψάξουν τη "σωστή" θέση για κάθε αυτοκόλλητο και θα χαρούν ανακαλύπτοντας μόνα τους τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε χώρας.


Περισσότερες πληροφορίες
Συγγραφέας: Marc Boutavant
Εικονογράφηση: Marc Boutavant
Εκδόσεις: Κόκκινο
Σελίδες: 28
Διαστάσεις: 30 x 30
Από 4 χρονών

14,80 13,31  €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top