Κωδικός: 82049

Παιχνίδι με Κάρτες - Ώρα για σάντουιτς - Ludattica

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι όπου πρέπει να είστε γρήγοροι για να βρείτε όλα τα συστατικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα νόστιμο σάντουιτς! Προσέξτε όμως την κάρτα "ΚΙΝΔΥΝΟΣ" με τη σφήκα, που μπορεί να βάλει τέλος στη διασκέδαση! Ένα οικογενειακό παιχνίδι που αναπτύσσει τη συγκέντρωση, την παρατηρητικότητα, τη μνήμη
και παράλληλα μυεί τα παιδιά σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μαθαίνοντας τις διατροφικές αξίες.

Τρόπος Παιχνιδιού
Κάθε παίκτης, στην αρχή του παιχνιδιού, μελετάει τα συστατικά που απαιτούνται για την παρασκευή της συνταγής του. Έπειτα όλοι οι παίκτες μετρούν ως το τρία κι αρχίζουν να αναποδογυρίζουν τις κάρτες μία προς μία. Εάν ένας παίκτης αναποδογυρίσει ένα συστατικό που χρειάζεται για τη συνταγή του, πρέπει να πάρει την κάρτα και να τη βάλει μπροστά του, διαφορετικά η κάρτα επιστρέφεται, γυρισμένη ανάποδα, στο τραπέζι και οι παίκτες συνεχίζουν το παιχνίδι. Προσοχή όμως στην ειδική κάρτα Κίνδυνος που κάνει το παιχνίδι εντελώς απρόβλεπτο!

Περιλαμβάνονται: 6 κάρτες οδηγιών, 6 κάρτες συνταγών, 48 κάρτες συστατικών, 1 κάρτα ΚΙΝΔΥΝΟΣ ( σφήκα ), 5 κάρτες με διατροφικές αξίες και οδηγίες παιχνιδιού.

Κατάλληλο για 2 έως 6 παίκτες

Ηλικία από 5 ετών!

12,00 €

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top