Κωδικός: LC-12

Learning Cube: Στα βήματα του Σαίξπηρ

Άμεσα διαθέσιμο.
Ποσότητα:
15,90 €

Ο νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Learning Cube, αποτελεί ένα ευφάνταστο και εναλλακτικό εργαλείο εκμάθησης αγγλικών για τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Με το παιχνίδι αυτό, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την αγγλική γλώσσα και μέσα από διασκεδαστικούς γρίφους και δοκιμασίες, εξοικειώνονται εύκολα με τη χρήση της. Στόχος του παιχνιδιού είναι η κατανόηση και παραγωγή του προφορικού και προοδευτικά του γραπτού λόγου μέσα από παιχνίδια που απαιτούν αντίληψη και λογική σκέψη. Με 64 κάρτες, περισσότερες από 150 εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ειδικό μαρκαδοράκι - σβηστηράκι, το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γράψουν, να σβήσουν και να σημειώσουν όσες φορές χρειαστεί τις απαντήσεις τους στις κάρτες. Όλα αυτά εμπνευσμένα από την εποχή και το έργο του William Shakespeare, ο οποίος γίνεται ο πρώτος δάσκαλος αγγλικών για τα παιδιά και τους μυεί στη μαγεία των λέξεων και των γραμμάτων της αγγλικής γλώσσας.

Inspired Learning: Η σειρά παιχνιδιών Learning Cube αποτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια μικρών και μεγάλων για την αποκόμιση γνώσεων μέσα από ευχάριστες και ψυχαγωγικές διαδικασίες.

Mix & match playing: Όλα τα παιχνίδια της σειράς αλληλοσυμπληρώνονται και μπορούν να παιχτούν μαζί. Έτσι ενισχύεται το περιεχόμενο, ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και αυξάνεται η διάρκεια του παιχνιδιού.

Ηλικία από 5 ετών


Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top
(0) προϊόντα
Προϊόντα 0
Τελικό Σύνολο 0,00 €