Κωδικός: LC-09

Learning Cube: Στα βήματα του Δαίδαλου

Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 ημέρες.
Ποσότητα:

Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια συλλογή 64 καρτών με περισσότερες από 150 δραστηριότητες λογικής κλιμακούμενης δυσκολίας. Ο ξακουστός τεχνίτης της αρχαιότητας Δαίδαλος, καθοδηγεί τα παιδιά σε ένα ταξίδι γνώσης που απαιτεί ταχύτητα και λογική σκέψη. Σκοπός του παιχνιδιού το παιδί (ή τα παιδιά) να ολοκληρώσουν με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες τους Δαίδαλου.
Λαβύρινθοι, συνδυασμοί, λογικοί συνειρμοί και άλλα πολλά παιχνίδια θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα δημιουργικά για πολύ ώρα! Με τη βοήθεια του ειδικού μαρκαδόρου Learning Cube, τα παιδιά μπορούν να γράψουν, να σημειώσουν και να σβήσουν ατέλειωτες φορές πάνω στις κάρτες, να αυτο-διορθώνονται και να ολοκληρώνουν γρήγορα τις δραστηριότητες που απαιτούνται.

Inspired Learning: Η σειρά παιχνιδιών Learning Cube αποτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο στα χέρια μικρών και μεγάλων για την αποκόμιση γνώσεων μέσα από ευχάριστες και ψυχαγωγικές διαδικασίες.

Mix & match playing: Όλα τα παιχνίδια της σειράς αλληλοσυμπληρώνονται και μπορούν να παιχτούν μαζί. Έτσι ενισχύεται το περιεχόμενο, ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και αυξάνεται η διάρκεια του παιχνιδιού.

Ηλικία από 5 ετών

15,90 €Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις; Πάτησε εδώ
To Top